Vår Vision

Välkommen till Nordic Naprapathy – NN kliniken!

Vi är en naprapatmottagning i Stockholm, med inriktning inom idrott och hälsa. Vi tillhandahåller naprapatisk behandling för såväl den aktive idrottaren som nybörjaren. Vi har dig i centrum och strävar till ett viktigt mål, nämligen ett hälsosammare och en sundare livsstil. Syftet är att du som patient/kund ska känna dig omhändertagen på ett professionellt och effektivt sätt. Med det menar vi naturligtvis att vi följer upp dig från första besöket, fram tills att du ska känna dig helt nöjd med behandlingarna. För oss är det viktigt med klar och tydlig information om hur vi kan behandla just dina besvär samt ge en preliminär prognos (när du blir frisk från dina besvär). I många fall får du även hjälp att förebygga eventuella skador. Information till dig som patient är viktig för oss, därför behöver du inte ha några medicinska förkunskaper eller remiss för att besöka oss, utan vi går grundligt igenom varje skada, och ge snabb hjälp på plats.

Vill du bli av med din smärta?

Evan Namrood Constantine

Leg. Naprapat & CST / VD Verksamhetsansvarig

Mångårig erfarenhet: Idrottsmedicin; fotboll, hockey, handboll
Internationell & nationell certifierad: Stötvågsbehandling (Swiss Dolorclast Academy)
Vidareutbildning: Idrottsmedicin, Psykologi, Barnortopedi & Akupunktur

evan@nnkliniken.se

Tom Gustafsson

Massageterapeut / Naprapatstudent

Studerar på Naprapathögskolan
Intressen: Idrottsmedicin, Fotboll

tom@nnkliniken.se

GDPR

GDPR trädde i kraft den 25 maj 2018 och ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL). Inom hälso- och sjukvård finns det redan en specialreglering för att skydda patienternas integritet, där tillhör vår verksamhet Nordic Naprapathy AB. Specialregleringen och GDPR kommer att tillämpas. GDPR höjer skyddsnivån vad gäller behandling av personuppgifter särskilt för de som inte är patienter och kommer i kontakt med NN-Kliniken. Men GDPR får inte lika stort genomslag inom hälso- och sjukvården eftersom skyddsnivån i Sverige redan är hög. NN-Kliniken respekterar Din integritet och rätten att ha kontroll över Dina personuppgifter. Läs NN-Klinikens “Integritetspolicy” för att veta mer om GDPR och Dina rättigheter samt hur vi hanterar Dina personuppgifter i vår verksamhet.

Integritetspolicy

Kontakta oss direkt